Follow us

© 2022 «INCAS» Privacy Policy
Rapoarte de activitate CS

Raport anual de activitate 2023

Consiliul Științific (CS) este forul de orientare și coordonare a activității tehnico-științifice din INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE – DEZVOLTARE AEROSPAȚIALĂ, constituit din cercetători angajați ai institutului național, cu realizări deosebite în domeniu, cu înalta pregătire științifică și cu o vastă experiență în muncă de cercetare, reprezentativi pentru direcțiile de cercetare ale institutului. Consiliul Științific se organizează și funcționează în conformitate cu Regulamentul de organizare și funcționare CS modificat și aprobat de Consiliul de Administrație al INCAS în noiembrie 2021. Consiliul Științific este format din 18 membri, conform normei de reprezentare aprobată prin Decizie a Consiliului Științific în exercițiu, din care 9 membri sunt aleși de către personalul cu studii superioare al institutului național, prin vot secret, astfel încât fiecare direcție de cercetare să fie reprezentată.

2024
July